onsdag 12. mars 2014

Dåpsgavene


To gaver, tilsynelatende like men bare nesten.....
Storebror fikk et dåpsbilde satt sammen litt på frihånd med utgangspunkt i små broderier med Ole Brumm, så tvillingene måtte jo få noe i samme stilen.
Det viste seg å ikke være helt enkelt å finne søte små barnebroderier denne gangen så jeg endte opp med en annen bamse som var populær for noen år siden.

Samme bamsen til begge guttene men litt forskjellig motiv, litt forskjellig grovhet i stoffet også oppdaget jeg da jeg skulle begynne å brodere tekst.....
Utfordringer er til for å løses, ikke sant!?


Det ene bildet ble omtrent som jeg hadde sett for meg, det andre måtte endres litt for å få plass.
Er godt fornøyd med det ferdige resultatet, men utfordrende underveis.
Ikke fordi det var så vanskelig men rett og slett fordi jeg overhodet ikke hadde lyst å brodere og med en dåpsdag som nærmet seg med store jump var det bare å ta seg selv i nakken og fullføre.
Klarte det denne gangen også og nå koser jeg meg med strikkepinnene og følelsen av at det ikke er noe som haster og jeg kan strikke akkurat det jeg har lyst til!

Dåpskjolen jeg sydde til lillebror er brukt for tredje gang. Hvem hadde trodd det da jeg som femtenåring var stolt storesøster og sydde dåpskjole??

2 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder du har laget.
  Titta inn og så på dåpskjolen, den er jo kjempefin. Skjønner godt at den blir brukt igjen og igjen.
  Jeg kan heller ikke si at jeg er venn med symaskinen , den er bare et nødvendig onde i mine øyne. Nei, takke meg til strikkepinner og heklekrok( og av og til broderinål )
  Ønsker deg en fin mars kveld.

  SvarSlett
 2. Det var søte bilder du har sydd! Veldig kjekt med slike minner, ha en riktig fin dag hos deg!

  SvarSlett