søndag 1. juni 2014

Luer til fødeavdelingen

Dere har sikkert skjønt det for lengst, Amandaprosjektet er liksom blitt "mitt" prosjekt men det utelukker ikke andre prosjekter heller.
Jeg har strikket babyluer både til Sierra Leone og for Leger uten grenser, bomullstrøyer til Zimbabwe og barnetøy til Ukraina. Og nå altså til den lokale fødeavdelingen.
Starten for det var egentlig at jeg så gjennom restegarnet mitt etter å ha lest litt om Amadia på en strikkeside, og deres "strikkedel" som er å finne på facebook som "Handicrafts made with love"
Jeg strikker mye (bestandig vil nok noen si!) og blir sittende med en god del rester og veldig mye av det kan ikke brukes til Amandaprosjektet men supert til andre småplagg til litt større barn.
Det dukket opp noen rester av Merino extra fine, et nydelig garn men som jeg synes er litt for tykt til "mine små".
En bekjent jobber på føden og derfor vet jeg at de også bruker litt luer, men der er det gjenbruk. Det vaskes i avdelingen og brukes flere ganger men litt påfyll er greit der også, det blir litt svinn.....


Litt fullfartfotografering og plutselig mye lys blir det ikke gode bilder av men jeg har lånt bort telefonen samtidig som jeg fikk litt tid alene. Altså fotografere fort og overføre bildet før mobilen forsvant ut av huset.....

Litt strikkefakta på tampen:
Merino extra fine, pinne nr.3 og 72/76 masker, strikket 12 cm og felling deretter på annenhver omg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar