lørdag 21. mars 2015

Handicrafts Made With Love

Her hjemme er det Amandaprosjektet som liksom er min sak, men det er mange der ute i verden som trenger en hjelpende hånd og jeg har bidratt litt her og der.
"Handicrafts made with love" er håndarbeidsdelen til Amadia international.

"Amadia international er en non-profit organisasjon med hjerte for barn og unge i nød. Amadia driver primært med bistands- og utviklingsarbeid. Vi driver langsiktig hjelp på flere områder. I tillegg til et lite tiltak med nødhjelp til barn i krig."
Hentet fra Amadia international på facebook

Endel av restestrikkingen den senere tid havner i esken til dette prosjektet og det er blitt litt etterhvert men jeg tror den skal få stå til høsten og en ny vinter er under oppseiling. Det drypper sikkert litt mer ned i den til den tid.....
Jeg sender alt til en person og hun fordeler og sender dit det passer best.
Dere finner Handicrafts Made With Love som en gruppe på facebook.

En vinner for å holde halsen varm. 
Strikket i hverdags fra Du store alpakka.


Et påbegynt prosjekt som ikke ble helt som tenkt og dermed aldri fullført rekte jeg rett og slett opp og endel av garnet ble til en "Enkel vest" fra Pickles.
Selv med dobbel tråd Bjørk fra vikinggarn (på pinne 5) ble det ganske løst og jeg tror den vil vokse med barnet, muligens fortere.....


Sokker kommer godt med og disse er strikket i sportsragg fra vikinggarn.Babytrøyer til de minste strikket i merino extra fine fra drops.


Og en til, strikket i karisma fra drops.


Et dypdykk i garnkassene åpenbarte det seg noen rester med effektgarn som jeg i full fart strikket luer av.
Luer med "pelskant". Resten av luen er strikket med en tråd karisma og en med babyull.


Restene av restene blir til lapper og etterhvert tepper, montert av en dame som mer en gjerne sysler med sånt (til stor glede for oss som ikke liker montering).


Garn fra lager:
* Luer 235 gram
* Hals 34 gram
* Vest 111 gram
* Sokker 73 gram
* Babytrøyer 210 gram
* Lapper 75 gram                                          


1 kommentar: