tirsdag 5. april 2011

Æ e blitt tante!!

Noen få dager før termin ble tantegullet født i natt, en nydelig gutt. Hadde fått en melding i går kveld om at de var på tur på sykehuset, men jeg hadde ikke hørt den. Sikkert like greit, soving hadde det ikke blitt. Fant meldingen tidlig i morrest og da var natta over. I syvtiden fikk jeg bilde av lillegullet i jakke som tante hadde strikket, den blå. Jeg har vist ganske lenge at det ble en gutt men mamma ønsket ikke å vite noe så det har vært litt strevsomt å ikke forsnakke seg. Til jul fikk jeg boken "Myk start" hos lillenurket og derfra strikket jeg den første jakken (den blå). Brukte for tynt garn så den ble ganske liten, str. nyfødt selv om jeg i utgangspunktet strikket en størrelse større. Det hele settet er strikket fra en dalebok jeg har, grønn og hvit (bildet lyver kraftig om fargen) Klærne har jeg strikket i Bjørk fra vikinggarn, 90% bomull og 10% merino, mykt og godt. Valgte å strikke i bomull siden det er et vårbarn og fordi våren kommer litt tidligere hos dem enn her oppe i nord (vanligvis ihvertfall)

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med tantebarn!
  Det øverste hentesettet vekker minner hos meg for den jakka og lua var det første jeg strikket. Men da i hvit og orange for nøyaktig 11 år siden :)
  Må si det ser mye bedre ut i blå og hvit ;-)

  SvarSlett
 2. Gratulere så masse med tantebaby!!

  Ønsker dæ en fin dag videre
  Klæm

  SvarSlett
 3. Det settet der var jo bare så herlig! *ønske seg*
  Og gratulerer som tante! :)

  SvarSlett
 4. marit jørgensen5. april 2011 kl. 17:21

  du e så flink :)nydelig sett

  SvarSlett
 5. Å, så koselig! Gratulerer!
  Nydelige klær du har strikket. Heldige lille gutten! :)

  SvarSlett
 6. Den blå jakken og sokkene er allerede tatt i bruk, han var bare noen få timer da den lille familien ble flyttet til sykehotellet.
  Og da måtte han jo ha klær på....

  SvarSlett
 7. Kjempeflott baby sette. Heldig liten gutt.

  SvarSlett